Dan Motreanu: Guvernul României folosește fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii școlare

Sursă: Facebook Dan Motreanu
Sursă: Facebook Dan Motreanu

Guvernul României folosește fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii școlare, a transmis liderul PNL Dan Motreanu, joi,  pe contul său de Facebook. Ministerul Educației a aprobat proiecte în valoare totală de peste un miliard de euro, finanțate prin PNRR, în toată țara.

Liderul PNL Dan Motreanu a spus că 18 școli din Giurgiu vor beneficia de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale.

„Guvernul României folosește fonduri europene pentru dezvoltarea infrastructurii școlare. Ministerul Educației a aprobat proiecte în valoare totală de peste un miliard de euro, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), în întreaga țară.

  • 18 școli gimnaziale din județul Giurgiu vor beneficia de finanțare pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Este vorba de școlile din localitățile Răsuceni, Greaca, Goștinari, Buturugeni, Găujani, Comana, Vărăști, Oinacu, Slobozia, Valea Dragului, Herăști, Bucșani, Isvoarele, Hotarele, Florești-Stoenești, Colibași, Adunații Copăceni, Daia.
  • Vor beneficia de dotare cu laboratoare inteligente: Colegiul Tehnic ”Viceamiral Ioan Bălănescu” din municipiul Giurgiu, Palatul Copiilor din municipiul Giurgiu, Liceul Tehnologic din comuna Comana, Liceul Tehnologic din comuna Prundu. Un laborator inteligent este un spațiu dotat cu echipamente digitale, care poate susține procesul de predare, învățare, evaluare la toate disciplinele”, a scris Dan Motreanu, pe Facebook.

2. -imagine fara descriere- (sprijin-pentru-producatorii-romani-afectati-de-importurile-de-zahar-din-ucraina--dan-motreanu--solicitare-catre-comisia-europeana-2_27646000_85630200.jpg)

VEZI ȘI: Dan Motreanu: La fiecare gest onest al premierului Nicolae Ciucă, PSD răspunde cu un atac pe la spate. Adevărul va ieși la lumină

Liderul PNL Dan Motreanu critică PSD pentru ceea ce numește ”viclenie și perfidie”. 

”Adevărul despre situația finanțelor țării se știe! L-a spus răspicat Consiliul Fiscal, l-a afirmat hotărât mediul de afaceri, îl cunoaște fiecare angajat din Ministerul Finanțelor și din ANAF. Demisia lui Lucian Heiuș a fost un gest de onoare pentru a salva un ministru al Finanțelor incompetent, ținut în funcție doar de decizia politică a PSD. Cu toate acestea, PSD, prin trompetele sale false, a atacat imediat! Asta spune totul despre "parteneriatul" cu PSD! La fiecare gest onest al premierului Nicolae Ciucă, ei răspund cu un atac pe la spate! PSD numește asta strategie, românii viclenie și perfidie! Știu că pe cei de la PSD nu îi pot convinge să renunțe la minciuni. Nu le răspund lor, mă adresez românilor care merită să știe adevărul. Încasările ANAF au crescut față de anul trecut, sub conducerea lui Lucian Heiuș, dar Adrian Câciu a ”reușit” să mărească deficitul bugetar la 27 de miliarde de lei, deși a introdus noi taxe. Vorbele goale ale pesediștilor nu pot acoperi incompetența ministrului lor. PNL va avea în curând Ministerul Finanțelor și adevărul va ieși la lumină. Adevărul pe care deja îl știm!” a scris prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel