Dan Diaconescu, naş de cununie pentru George Simion

Sursa Foto YouTube EtnoTV
Sursa Foto YouTube EtnoTV

George Simion s-a căsătorit civil cu iubita lui, Ilinca Munteanu iar martor la acest fericit eveniment a fost Dan Diaconescu care le va fi și naș la cununia religioasă.

Vineri, George Simion și iubita sa, Ilinca Munteanu şi-au spus DA în fața ofițerului de stare civilă. Martor le-a fost chiar fostul patron OTV Dan Diaconescu care le va fi şi naş la cununia religioasă. În total, liderul AUR şi iubita lui vor avea zece perechi de naşi.

”Am interdicție în a da declarații. Din fericire, nu am interdicție în a fi martor pentru George și Ilinca. E un pas mic pentru mine, dar un salt mare pentru România. O să vedeți”, a spus Dan Diaconescu, potrivit România TV.

Întrebat ce dar le va oferi celor doi însurăței, Dan Diaconescu a răspuns: ”Rămâne secretul meu și al lui George și al Ilincăi.”

Și liderul AUR, George Simion a vorbit despre darul de la fostul patron al OTV. ”Domnul Diaconescu ne-a dat un dar prețios: ne-a dat sfaturi cum să ne protejăm de sistemul mafiot care conduce România de 32 de ani”, a spus Dan Diaconescu.

2. Sursa foto... (dan-diaconescu--nas-de-cununie-pentru-george-simion_03991000.jpg)

Descriere FOTO: Dan Diaconescu, petrece la cununia civilă a lui George Simion alături de Robert Turcescu, Victor Ciutacu și Mirel Palada

Sursa Foto: Facebook Robert Turcescu

Citește și:

George Simion, înainte de cununia civilă, alături de viitoarea soție: Nu ne-am fi dorit să fim cu acest mănunchi de microfoane în faţă. Am fost obligaţi

"Mâine, la 12.00, avem cununia religioasă. Îi aşteptăm pe toţi românii să ne spună "Casă de piatră!" la sfârşitul cununiei religioase. Astăzi, după ora 16.00, vom spune "Da" în faţa ofiţerului stării civile. Nu înseamnă atât de mult acest "Da" cât înseamnă cel pe care îl vom spune mâine în faţa lui Dumnezeu", a spus George Simion.

"Nu am apucat să ne pregătim pentru momentul de astăzi pentru că astăzi semnăm doar nişte hârtii, mâine va fi important", a spus liderul AUR referitor la vestimentaţia sa şi a viitoarei soţii de la cununia civilă care nu este una tradiţională.

"Nu ne-am fi dorit să fim cu acest mănunchi de microfoane în faţă"

Cât despre zvonurile potrivit cărora ar urma să îşi anunţe candidatura la preşedinţie, acesta a spus: "Astea sunt nişte aberaţii din ciclul multor aberaţii".

"Eu şi cu Ilinca nu ne-am fi dorit să fim cu acest mănunchi de microfoane în faţă. Am fost obligaţi cumva din cauza multor ştiri false care au apărut şi multor speculaţii. Acum, suntem deschişi pentru toată opinia publică, ba chiar am chemat toţi românii. Vom filma cununia civilă şi o să o dăm şi live pe Facebook şi o dăm şi presei, iar mâine presa are acces peste tot", a mai spus liderul AUR.

Dan Diaconescu, martor la cununia civilă a lui George Simion

"Domnul Diaconescu ne-a dat un dar foarte preţios: sfaturile. Ne-a sfătuit cum să ne protejăm de sistemul mafiot care conduce România de 32 de ani", a spus George Simion.

42 de nași și peste 10.000 de invitați 

Accesul celor 11.000 de invitați la nunta lui George Simion se va face ca la festival, pe bază de brățară. ”Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris, joi după-amiază, George Simion pe contul său de Facebook. Și dacă credeați că totul se oprește aici, aflați că George și Ilinca vor avea 42 de nași. 

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel