EXCLUSIV  Dan Cruceru: NU! NU! Nu aș putea să fac așa ceva! Am un statut! Am făcut poate cea mai curată emisiune de monden din România

Multă vreme, Dan Cruceru, prezentatorul Survivor de la Kanal D, reality-ul ce a ținut milioane de români cu sufletul la gură, s-a ocupat de subiectele mondene.

După ce a făcut jurnalism politic, Dan Cruceru a trecut la emisiuni mondene. Despre acest subiect, ziaristul a vorbit într-un interviu pentru DC News.

DC News: Multă vreme ai prezentat știri și emisiuni mondene. Ți se pare că mondenul a căzut mult prea jos față de vremea când făceai astfel de subiecte? S-a ajuns mult prea departe în acest domeniu și simți că se poate face și monden ”curat”?

Dan Cruceru: Când am trecut pe monden, am creat la Prima tv, împreună cu o echipă suberbă, Focus Monden. A fost, poate, cea mai curată emisiune de monden din România. Și am reușit să facem și rating spectaculos. Aveam reportaje de stătea motanul în mustăți! Și atunci erau alții care se băgau în latrină pe acest domeniu. La fel se întâmplă și acum.

Cred că fiecare alege cum vrea să-și facă meseria, iar publicul este suveran. Publicul are libertatea de a schimba postul, el deține telecomanda și controlul. Nu cred că mai putem vorbi acum despre televiziunea cu rol educațional, ci doar despre rating cu orice preț. Eu, unul, nu aș putea face emisiuni low, am un statut, o anumită maturitate și un respect personal foarte mare, plus că reușesc să am o afacere de succes. Dacă s-a ajuns prea departe? Încă nu. Mă uit la alte emisiuni de afară, de exemplu pe !E, sau pe net, credeți-mă că se poate mult mai departe. Doar că cei de afară reușesc cumva să facă emisiuni sclipitoare, bine lucrate, deși vorbesc despre sexualitate, bârfe, cupluri atipice sau tot felul de subiecte controversate.

DC News: Să mai rămânem un pic la zona de monden. Te-ai uitat vreodată la Vulpița și Viorel? Ai putea modera o emisiune-serial de acest fel?

Dan Cruceru: NU! NU! Nimic, nu mă interesează! Am răspuns pe scurt la aceste întrebări, pentru că, sincer, nu am ce spune mai multe. Pur și simplu, prefer să mă uit la desene animate, la un documentar vechi, la unul care pescuiește timp de trei ore fără să prindă nimic, la orice. La orice altceva.

VEZI ȘI: Dan Cruceru, vedeta Survivor de la Kanal D, intră în politică? Răspuns după ce a primit oferte din ambele tabere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel