Dan Cruceru, în rolul de actor. Viața după Acasă TV

Dan Cruceru, după ce timp de mai bine de un deceniu a lucrat în presă, a decis să își încerce norocul și în actorie. Zis și făcut și iată că timp de câteva luni, vedeta a urmat cursuri de actorie. Nu știe dacă va apărea în vreun film, dar spune că a întâlnit colegi și profesori minunați de la care a avut multe de învățat.

VEZI ȘI: INTERVIU. Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt PNL, dezvăluiri în exclusivitate. Fața mai puțin cunoscută a Cristinei Pocora


Dan Cruceru a făcut parte din echipa "Acasă TV", iar acum se gândește și la o carieră în film.

"Am mai descoperit ceva fain la grupa asta de actorie: doi profesori minunați. Mircea Gheorghiu și Mihai Brătilă. Știți cum sunt oamenii ăștia? Absolut senzaționali! Pe cuvânt! Profesioniști, cadre didactice dedicate, oameni care chiar pun suflet. Au venit din timpul lor liber să pregătească diferite scene, au apelat la cunoștințele lor din industrie pentru a realiza ca la cinema filmările finale, cele de examen. În fața lor, nu pot spune decât atât: "Respect, domnilor profesori!".

M-am jucat și eu de-ale actoriei, timp de două luni, alături de gașca asta minunată. Nu știu dacă voi apărea vreodată într-un film. Nu știu dacă am talent, deși Iță Brătillă zice că a văzut "multe lucruri bune" în mine. Știu, însă, că mai am foarte multe de învățat. Și o voi face! Pentru că am descoperit un lucru nou, un lucru care chiar îmi place! Și un nou vis! Acela de a fi actor!", a scris Dan Cruceru pe blogul personal, loc unde a postat și câteva fotografii din rolul de actor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel