INTERVIU. Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt PNL, dezvăluiri în exclusivitate. Fața mai puțin cunoscută a Cristinei Pocora

Cristina Pocora este purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal. A lucrat la început ca şi consilier parlamentar. În 2006, a devenit secretar de stat la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. În 2007, a candidat la Congresul PNL şi a fost aleasă în Biroul Politic Central. În prezent, Cristina Pocora este purtătorul de cuvânt al PNL, dar, înainte de toate, este mamă și soție.

Soțul ei, Dan Cruceru, a acordat un interviu pentru DC News în care a vorbit despre femeia care îi este alături la bine și la greu. Jurnalistul ne-a povestit cum este Cristina Pocora (PNL) dincolo de ecran. De asemenea, Dan Cruceru a vorbit și despre fetița lor, Sophia, care le umple viața de fericire. 

VEZI ȘI: Soțul Cristinei Pocora: HALEP, tu NU ești româncă! Dă-o dracului!


Cristina Pocora și Dan Cruceru s-au cunoscut în 2007


DC NEWS:
Cum este Cristina Pocora, dincolo de ecran, dincolo de cum o vedem noi zi de zi?

Dan Cruceru: Mama Sophiei și soția mea. Noi nu facem politică acasă. Acasa ne iubim, ne încărcăm cu energie pozitivă, cu dragoste, cu resurse pentru a doua zi. Cristina Pocora este o femeie dependentă de fetița ei, dar și de liniștea și siguranța pe care i le oferă o căsnicie solidă. Acasă e oaza noastră de confort, e fericirea despre care vă vorbeam. Acasă nu conduce nimeni, nu dăm verdicte, nu luăm decizii radicale și nu ne impunem părerile. Acasă nu facem declarații politice. Dar familia noastră, ca și toate celelalte familii, ar duce-o mai bine într-o Românie mai bună. Și Cristina se luptă pentru asta în fiecare zi.

DC News: Care este secretul unei căsătorii trainice?

Dan Cruceru: Nu există o formulă magică pe care să o aplici și să ai o căsnicie perfectă. Nici la noi nu este mereu lapte și miere. Și noi avem certuri, uneori chiar serioase. Dar ca să reziști, să mergi mai departe, trebuie să fii dispus să faci compromisuri. Să accepți că soțul mai sforăie, că, în perioada asta este Campionatul Mondial, și el vrea să vadă vreun meci, că soția trebuie să plece și în delegații prin țară, că uneori nu reușește să lase la ușa casei tensiunea de la serviciu. Compromisul îți asigură continuitatea. Acel "lasă de la tine" ca să fie bine pentru amândoi, care trebuie însă acceptat și pus în practică de ambele părți.

VEZI ȘI: Comorile Cristinei Pocora. Imagini nemaivăzute până acum

Cinci ani de căsătorie și o fetiță minunată

DC News: Cum a fost în vacanța pe care ați avut-o cu ocazia împlinirii a cinci ani de la căsătorie?

Dan Cruceru: Pe 12 iunie, eu am împlinit 33 de ani. În aceeași zi, însă, în 2009, ne-am și căsătorit. Așa că, de cinci ani, este și "ziua noastră". Surpriza mea pentru ea a fost o escapadă de patru zile la Barcelona, un oraș pe care l-am vizitat pentru prima oară. A fost superb, am colindat peste tot, de ne-am intors cu febră musculară la picioare, dar au fost și patru zile de relaxare, de respiro de la problemele cotidiene. Și ne-am "împrospătat" și dragostea de "guguștiuci" dintre noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel