Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, măsuri împotriva coronavirusului

Dan Cristian Popescu: Măsurile de prevenție sunt obligatorii pentru a gestiona situația actuală
Dan Cristian Popescu: Măsurile de prevenție sunt obligatorii pentru a gestiona situația actuală

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, în calitatea sa de vicepreședinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Sectorului 2 al Municipiului București a stabilit joi măsurile privind combaterea posibilei epidemii de COVID 19. 

Printre acestea se numără: montarea dispenserelor cu gel dezinfectant în locurile cu trafic intens (mall-uri, piețe etc), afișarea măsurilor de prevenție în toate locurile cu vizibilitate și trafic. De asemnea, la nivelul DGAPI, s-a constituit o comisie pentru prevenirea coronavirusului, care a dispus distribuirea de afișe în unitățile de învățământ din sectorul 2 și care monitorizează toate unitățile de învățământ pentru verificarea stocurilor cu soluții pentru dezinfectare și sprijinirea în achiziționarea acestora.

„În sectorul 2 avem cea mai vastă rețea de unități de învățământ și o responsabilitate la fel de mare față de comunitate. Din fericire, situația nu este gravă, nu ne confruntăm cu situații deosebite, dar măsurile de prevenție sunt obligatorii pentru a gestiona situația actuală cât mai bine.

Am luat toate măsurile recomandate de Ministerul Sănătății, OMS și DSU, sunt convins că nu vor fi probleme majore în sectorul 2", ne-a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel