Dan Bucura, tricou cu ”Rușine, Bădulescu!”, la B1 TV, după conflictul cu Elena Cristian. ”Am rămas șocat. Jalnic, teribil, groaznic!”

Roxana Neagu / 29 aug 2019 / 21:20 Salveaza PDF Comentarii

Jurnalistul Dan Bucura a mers, joi seară, la B1 TV, cu un tricou inscripționat cu mesajul ”Rușine, Bădulescu!”. 

Jurnalistul a cerut permisiunea să-și explice mesajul de pe tricou. 

El a spus, la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire că ”Bădulescu este viceprimarul nostru, al Capitalei, din nefericire, un domn pe care l-am cunoscut recent.” Dan Bucura nu a dorit să-și spună experiența sa personală cu viceprimarul Aurelian Bădulescu, menționând doar că viceprimarul i-a amenințat familia într-o emisiune. 

Jurnalistul Dan Bucura a dezvăluit ulterior că s-a prezentat cu respectivul tricou în semn de solidaritate cu jurnalista Elena Cristian, redactor-șef DCBusiness, o jurnalistă cu multă experiență în presă, care a fost jignită incalificabil de către viceprimarul municipiului București, la un post de televiziune. 

”Am rămas șocat, dragă Silviu, acest distins domn viceprimar se adresa unei colege jurnaliste, Elena Cristian, jignind-o într-un mod... Nu vorbesc că e o jurnalistă, dar, în primul rând, este o femeie. L-am văzut pe acest Bădulescu adresându-i-se într-un mod jalnic, teribil, groaznic. Dacă acești oameni reprezintă un oraș, șansele sunt două: ori pleacă ei, ori plecăm noi!” a spus Dan Bucura, la B1 TV. 

Vezi și: Viceprimarul Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescu, pus la punct de Elena Cristian după IZBUCNIREA de la România TV

Elena Cristian, DECIZIE după disputa cu viceprimarul lui Firea


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27