Elena Cristian, DECIZIE după disputa cu viceprimarul lui Firea

Elena Cristian
Elena Cristian

Jurnalista Elena Cristian, redactor-șef DC BUSINESS, a reacționat după scandalul cu Aurelian Bădulescu, viceprimarul Gabrielei Firea, de la România TV.

”Astfel de ieşiri (nu o sa le spun altfel ca sa nu mă cobor la nivelul domnului viceprimar al Capitalei..."europene") ar trebui dur sancţionate în politică. Astfel de indivizi nu ar trebui să fie puşi pe liste, să ocupe funcţii publice...Ar trebui sancţionaţi de partidele din care fac parte...ar trebui să nu li se permită să vorbească în numele unor instituţii publice... De fapt, ar trebui să nu ajungă acolo.

Nu am pretenţia să mă cunoască domnul Bădulescu. Aşa cum nu am pretenţia să fi citit în viaţa lui un ziar de business, o analiză economică, un editorial etc. De fapt, sunt convinsă că nu a citit deloc....Şi mă bucur nespus că nu mă cunoaşte...

Aşa cum sunt convinsă că face treabă în Capitală cum se exprimă în TOATE APARIŢIILE PUBLICE...cu sticla în cap....Iar rezultatul îl vedem/simţim cu toţii zi de zi.

Şi pentru că trebuie să începem de undeva şi în astfel de cazuri, am luat decizia ca, ori de câte ori mă voi intersecta, în emisiuni sau oriunde în spaţiul public, cu astfel de indivizi ( şi nu mă refer doar la "domnul" viceprimar Bădulescu) să îi ingnor cu desăvârşire.

Aşa că, dacă vă veţi întreba de ce nu-i taxez pentru fiecare mârlănie, minciună şi jignire aruncate prin emisiuni, răspunsul este: pentru că nu există”, a scris Elena Cristian pe Facebook.

VEZI ȘI: Viceprimarul Gabrielei Firea, Aurelian Bădulescu, pus la punct de Elena Cristian după IZBUCNIREA de la România TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel