Dan Andronic, denunţ împotriva lui Tăriceanu: "Mi s-a cerut"

Dan Andronic, printre invitatii lui Ionut Cristache
Dan Andronic, printre invitatii lui Ionut Cristache

Dan Andronic a declarat, marți seara, în emisiunea România9, de la TVR1, că şi lui i s-a cerut de către procurorul care l-a anchetat să facă denunțuri împotriva lui Tăriceanu.

El a declarat în timpul emisiunii că vede firească achitarea şefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar și că DNA i-a cerut și lui să facă denunțuri împotriva acestuia.

"Întâmplător știam declarația lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru că o citisem în dosarul de la Brașov. Așa cum am spus și atunci când am depus mărturie în procesul lui, Tăriceanu nu a mințit cu nimic în declarația pe care a dat-o", a declarat Dan Andronic.

În timpul emisiunii de marţi seara, a lui Ionuţ Cristache, jurnalistul a precizat că i s-au cerut denunțuri împotriva lui Tăriceanu, fiind întrebat "Nu vrei să ne ajuți?".

"Mie mi s-au cerut denunțuri împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu de față cu avocatul. Împotriva lui Tăriceanu, a lui Băsescu... Procuroarea mi-a zis că 'să nu vă bateți capul, vă dăm lista'. Era o listă cu trei patru oameni, m-am uitat și am zis 'nu știu nimic despre ei'. Tăriceanu era cap de listă", a mai precizat Dan Andronic.

"Era un dosar din acelea făcute pentru a paradi oameni. Trebuiau paradiți anumiți oameni. Se dovedește că lucrurile nu mai stau așa și achitările pe care le vedeți fac parte dintr-o anumită logică, care nu cred că era valabilă acum doi trei ani când protocoalele încă funcționau în forță și când Coldea era în funcție", a mai spus Andronic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel