Dan Alexa, noul antrenor la Rapid, primele declarații 'războinice'

Dan Alexa, proaspăt antrenor la Rapid, a declarat în conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat oficial că se bucură de faptul că este considerat expert în promovări şi speră să o reuşească pe cea de-a patra din cariera sa, cu giuleștenii.

'Este o luptă foarte strânsă, sunt 5-6 echipe pentru un loc promovabil direct, pentru că UTA e greu de ajuns. Din păcate s-au pierdut nişte tempouri. Important e să facem paşii corecţi, să fim uniţi. Pentru că nu e un moment foarte plăcut, iar timpul e foarte scurt. Nu mi s-a impus promovarea, dar eu am venit doar pentru a promova. Situaţia clară de la echipă nu o cunosc, o să aflu mai multe după câteva zile. Ceea ce ştiu e că toată lumea îşi doreşte această promovare. E un lot bun aici, cu care se poate promova. Mă bucur că sunt considerat un expert în promovări. Faptele asta spun. Sunt conştient că venind aici lumea are aşteptări foarte mari. Şi voi face totul ca să promovăm. Dacă voi reuşi şi cea de-a patra promovare, voi fi regele Ligii a II-a', a spus Alexa, care a promovat în Liga I în 2015, cu ACS Poli Timişoara, în 2015, cu FC Rapid şi în 2018, cu Dunărea Călăraşi.

'Sunt bucuros că am revenit la Rapid. Am plecat într-un moment foarte greu în 2016, în urma acelei decizii de faliment, după ce reuşisem performanţa de a promova în nişte condiţii foarte grele. Mă întorc cu bucurie aici. Am simţit iubirea suporterilor rapidişti pe oriunde i-am întâlnit. Iar sentimentul este reciproc. Îmi doresc din tot sufletul să reuşim promovarea, pentru că fotbalul românesc are nevoie de Rapid în Liga I. Este un club imens pentru România, locul Rapidului este în Liga I. Am avut mai multe oferte în ultima perioadă, chiar şi din Liga I. Eu încă am proces cu Astra Giurgiu pentru o sumă restantă şi am preferat să nu dau curs niciunei oferte până lucrurile nu sunt clare. Dar a venit oferta Rapidului şi am acceptat-o. Oferta Rapidului e de nerefuzat din punct de vedere sentimental. Pentru mine Rapid este foarte greu de refuzat. Rapid înseamnă suporteri, înseamnă istorie... e un club unde simţi că antrenezi şi mă bucur că am acceptat pe loc oferta', a adăugat tehnicianul. Alexa a menţionat că va apela la fostul antrenor Daniel Pancu dacă va avea nevoie de informaţii despre echipă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel