EXCLUSIV  Damaschin Berende, accidentat în Cehia. Allianz-Țiriac, primul mesaj oficial

Damaschin Berende a primit răspunsul pozitiv de care avea nevoie pentru a se opera.

Damaschin Berende, unul dintre campionii României, trebuia să fie operat de urgență după ce se accidentase în Cehia în timp ce se antrena pentru un campionat mondial. Dintr-un spital din Cehia, ajutat de verișorii săi, a plecat de urgență spre România, însă, pe drum starea lui s-a agravat. Prin urmare, s-a oprit în Viena, după cum a relatat acesta pentru DC News. Toate declarațiile sale pot fi citite AICI.

Operația de ieri la care trebuia să fie supus a fost amânată, deoarece, potrivit spuselor sale, nu primise acceptul în ceea ce privește asigurarea de la Allianz-Țiriac.

În cele ce urmează, vă prezentăm poziția oficială a Allianz-Țiriac transmisă, miercuri, DC News în urma unei solicitări: „Vă informăm că, în acest moment, clientul nostru și familia sa au primit rezoluție favorabilă în vederea despăgubirii intervenției chirurgicale la care domnul Damaschin va fi supus în cadrul unui spital din Viena.

În privința succesiunii evenimentelor, situația a fost următoarea:

La momentul notificării daunei către Mondial Assitance (partener Allianz-Țiriac, furnizor de asistență în cazul asigurărilor de călătorie în străinătate) – rezoluția de neplată la acel moment a fost luată în baza documentelor transmise de către spitalul din Cehia. Din documentul eliberat de către unitatea medicală din Cehia nu reiese necesitatea intervenției chirurgicale, ci recomandarea de a continua tratamentul în România.

Ajuns în Viena, Mondial Assitance a fost informat în legătură cu respitalizarea domnului Berende în cadrul unei spital din Viena. Conform procedurilor de evaluare a daunelor, s-au solicitat documente medicale eliberate de medicii curanți care să clarifice diagnosticul și procedurile medicale necesare. Asiguratul a fost informat în legătură cu pașii următori pe care compania ii va urma în vederea soluționării dosarului.

În baza documentelor medicale prin care medicii din Viena au recomandat efectuarea intervenției chirugicale, Mondial Assitance a solicitat spitalului transmitea estimărilor de costuri necesare pentru efectuarea intervențiilor chirurgicale. Odată dosarul complet, domnul Berende a primit aviz favorabil, iar spitalul a fost informat în legătură cu garantarea plății aferentă intervenției chirurgicale necesare.

Așa cum precizam, atât domnul Berende, cât și familia acestuia au fost informați în legătură cu decizia de acoperire a intervenției chirurgicale. Îi dorim multă sănătate și recuperare ușoară".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel