Urmărește emisiunea live


Antonescu: "Dacă Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, se dezmembrează aparatul ăla"

Antonescu. Ponta
Antonescu. Ponta

Crin Antonescu este de părere că dacă Victor Ponta ar fi supus unei testări cu detectorul de minciuni, aparatul s-ar dezmembra imediat.

Liderul PNL și-a motivat spusele cu un exemplu.

VEZI ȘI: "Domnule Ponta, dacă semnați acest proiect, intraţi în puşcărie! Să nu spuneţi că nu v-am zis!"

Crin Antonescu a fost întrebat, sâmbătă, ce părere are despre o afirmaţie a premierului Victor Ponta potrivit căreia liderul PNL fusese de acord cu cedarea unor acţiuni de la Portul Constanţa către municipalitate.

"Domnul Ponta spune atât de multe lucruri încât eu nu am cum să replic elegant. Tot ce pot să spun e că dacă domnul Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, cred că se dezmembrează aparatul ăla, sar acele. Avem un fapt, avem o realitate, vă aduceţi aminte discuţia şi ştiţi decizia PNL că portul nu a fost dat. Povesteşte domnul Ponta că eu eram de acord. Eu eram de acord? Şi ce s-a întâmplat? Nu a vrut Ramona Mănescu? Foarte bine. Nu eram de acord, poziţia PNL şi poziţia ministrului nostru a fost susţinută, am avut discuţii împreună cu dumneaei cu tandemul Ponta- Dragnea destul de intenese pe acest subiect. (...) Indiferent despre ce ne amintm noi că minte domnul Ponta sau nu minte, decizia stă în mâna premierului şi trebuie să şi-o asume fie că e albă sau neagră. Ce rost are să-l fac eu mincinos pe domnul Ponta când îl face realitatea?", a spus Crin Antonescu, conform Mediafax.

VEZI ȘI: Mazăre, documente incendiare. Interesele lui Băsescu în Portul Constanța


Crin Antonescu a mai punctat și faptul că nu este de acord ca statul să nu mai fie majoritar în Portul Constanţa.

În aceeași conferință de presă susținută sâmbătă, Ramona Mănescu a zis că nu crede că Victor Ponta doreşte cu adevărat să cedeze Portul Constanţa, scopul său fiind de a-l implica pe primarul Radu Mazăre în campania pentru europarlamentare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel