Cutremurul din Indonezia a făcut 5 victime. Vezi cum au murit

cutremur
cutremur

Cutremrul de 8,6 grade care s-a produs în Indonezia a făcut cinci victimă, însă acestea nu au decedat îngrobate sub dărămături ci de frică.

"Cinci persoane au murit, o persoană este grav rănită, iar alte şase au suferit răni uşoare", a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtătorul de cuvânt al Agenţiei naţionale indoneziene pentru gestionarea catastrofelor, scrie Mediafax.

Cel puţin două dintre cele cinci persoane decedate au fost victimele unor crize cardiace, a precizat el, adăugând că celelalte trei au cedat unui "şoc", fără ca despre cauzele morţii acestora să se cunoască mai multe detalii.

Oficialul a contrazis astfel informaţii oferite anterior de un reprezentant al Agenţiei locale pentru gestionarea catastrofelor naturale din provincia Aceh, cea mai apropiată de epicentru, care a anunţat că cinci persoane au murit în urma unor crize cardiace, toţi bătrâni, cu excepţia unui bărbat în vârstă de 39 de ani.

În plus, alte şapte persoane au fost rănite, inclusiv un copil. Acesta s-a rănit grav după ce a căzut dintr-un copac, a precizat Nugroho.

Citește și: Valuri de 1 metru în Indonezia, după cutremurul de 8,6 grade. A treia alertă de tsunami, emisă

Replică de 8,2 grade la cutremurul din Indonezia, dar cele două 29 de țări, amenințate de tsunami pot răsufla liniștite. Vezi de ce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel