CUTREMURĂTOR: Fetiţă de şapte ani, violată de patru minori

copil abuzat
copil abuzat

Caz cutremurător la Brăila. Mama unei fetițe de șapte ani a reclamat că fiica acesteia a fost dusă într-o casă părăsită de către patru băieţi cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, care au obligat-o să întreţină raporturi sexuale orale cu ei. Poliția a confirmat violul.

Poliţiştii din Brăila au început o anchetă  după ce o femeie din localitatea Gropeni a reclamat la Poliţia Rurală Chiscani că fiica ei în vârstă de şapte ani a fost victima unui abuz sexual.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că fapta sesizată se confirmă. Astfel, anchetatorii au descoperit că fata de şapte ani a fost dusă într-o casă părăsită de către patru băieţi cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, care au constrâns-o să întreţină raporturi sexuale orale cu ei.

Ulterior, fata s-a dus acasă şi i-a povestit mamei sale ce i s-a întâmplat. Femeia a mers imediat la Poliţie şi a reclamat abuzul.

Potrivit Poliției, cei patru băieţi acuzaţi că ar fi obligat-o pe fată să întreţină raporturi sexuale orale cu ei au fost audiaţi în prezenţa părinţilor şi au recunoscut fapta, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru viol.

Şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila au dispus o anchetă în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel