CUTREMUR puternic ROMÂNIA 28 octombrie 2018

Cutremur 14 aprilie 2020. Foto cu caracter ilustrativ
Cutremur 14 aprilie 2020. Foto cu caracter ilustrativ

Cutremur, duminică, în România în noaptea de 27 spre 28 octombrie 2018!

UPDATE: Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminică dimineaţa, la ora locală 3:38, în zona seismică Vrancea.

Seismul a avut loc în judeţul Buzău, nu în Covasna cum a anunţat anterior INFP, iar adâncimea la care s-a produs a fost şi ea revizuită la 150 de kilometri.

Citește și: RO ALERT cutremur 28 octombrie România. Raed Arafat, explicații

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (17 km), Covasna (33 km), Întorsura Buzăului (37 km), Târgu Secuiesc (48 km) şi Vălenii de Munte (53 km).

VEZI ȘI: Radulian (INFP), declarații după seismul din noaptea de sâmbătă spre duminică: Când se va produce MARELE CUTREMUR


ȘTIREA INIȚIALĂ:

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:40, a avut loc un seism puternic în România. Cutremurul a fost resimțit în București, dar și în alte zone din România.

Citește și: EXCLUSIV CUTREMUR 28 octombrie 2018. La ce etaj e bine să stai

Conform INFP, cutremurul a avut magnitudindea de 5,7 magnitudine pe scara Richter și s-a produs la o adâncime de 200 de kilometri. Seismul s-a produs în zona seismică Vrancea, județul Covasna.

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) transmite: ”seismul s-a produs la ora 03:38:06, (ora României), în zona seismică Vrancea, județul Covasna. A avut magnitudinea 5.7 pe scara Richter, la adâncimea de 200 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Covasna (24km), Nehoiu (28km), Întorsura Buzăului (34km), Târgu Secuiesc (38km), Slănic-Moldova (54km)”.

VEZI ȘI: Primar de București, declarație controversată. Predicție despre marele cutremur care va lovi Capitala



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel