Urmărește emisiunea live


Cutremur puternic în Italia? Ce arată un experiment pentru 2019

Cutremur
Cutremur

Oamenii din spatele paginii Seismic Center – Predicție și alertă cutremur, care spun că au prezis încă din data de 15 august cutremurul din 28 octombrie 2018, au vorbit despre activitatea seismică din Italia.

”Datorita miscarilor seismice din ultima perioada din zona Italiei si a Mediteranei am aplicat tehnica noastra, experimental, pe regiunea Italiei pentru urmatoarele saptamani si rezultatul indica intensificarea activitatii seismice din jurul zonei L'Aquila in intervalul 22-26 Ianuarie 2019. Repetam: este doar experimental si nu inseamna cu certitudine ca acolo se va produce un seism major in acel interval.

Am mai incercat sa utilizam tehnica noastra pe alte zone in afara de Vrancea si nu am avut rezultate promitatoare, dar continuam zilnic sa o perfectionam, sa vedem si de aceasta data ce va fi”, a transmis Seismic Center.

Lipsa cutremurelor mici

”Lipsa seismelor mici ~2.5 - 3.5 in zona Aquila pana pe 22/01/2019 poate consolida faptul ca ceva se va petrece in acea regiune. Cei de acolo trebuie sa urmareasca posibili precursori”, au mai spus administratorii paginii.

VEZI ȘI: Când se vor produce cutremure în 2019? Seismic Center: Ce "coincidențe" mai apar

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel