Când se vor produce cutremure în 2019? Seismic Center: Ce "coincidențe" mai apar

Cutremur
Cutremur

Oamenii din spatele paginii Seismic Center – Predicție și alertă cutremur, care spun că au prezis încă din data de 15 august cutremurul din 28 octombrie 2018, au venit cu noi date privind activitatea seismică din 2019.

”Aceste intervale nu reprezinta cutremure, cei care cred ca sugeram posibile intervale de cutremure le spunem sincer ca nu au legatura cu acestea si nimeni nu poate cunoaste sigur cand se va produce unul la noi. Ca sa putem efectua o posibila prognoza ne trebuie activitate seismica M 6.5+ in zonele Caucazului si ceva mai deosebit in zona Indoneziei, la fel cum ne-a trebuit si pentru prognoza cutremurului din 28 oct 2018. Vom inregistra gravimetric aceste variatii cu ajutorul unui gravimetru superconductor. Pentru a evita interpretarile sau aluziile la panica nu putem sa dam mai multe detalii public. Deci asteptam sa vedem ce "coincidente" mai apar.

(w670)

Disclaimer, responsabilitatea distribuirii:

Nu ne asumam nici o raspundere privind re-interpretarea datelor postate mai sus ori pentru utilizarea lor in alte scopuri decat caracterul informativ asupra analizei variatiilor OLR, NCEP/NCAR in domeniul cercetarii. Responsabilitatea pentru opiniile exprimate de catre altii asupra informatiilor publicate in aceasta postare apartine in mod exclusiv autorului acelor opinii sau materiale. Datele publicate se adreseaza celor care au notiuni elementare despre seismologie sau cercetare”, au transmis cei de la Seismic Center.

Este vorba despre o analiză parțială, efectuată doar pentru primele zece luni din anul 2019 urmând a efectua și restul analizelor.

VEZI ȘI: Cutremur de Crăciun - Revelion 2018? Seismic Center, precizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel