Cupa Mondială a Cluburilor 2019 va avea loc în Qatar între 11 şi 21 decembrie

Fotbal: Cupa Mondială a CluburiloEdiţia 2019 a Cupei Mondiale a Cluburilor, penultima în formatul cu şapte echipe participante, se va desfăşura în Qatar între 11 şi 21 decembrie, a anunţat FIFA.

Cupa Mondială a Cluburilor va trece la formatul de 24 echipe începând cu 2021, iar Qatar-ul va găzdui ultimele două ediţii cu şapte participante din 2019 şi 2020, pentru a-şi testa capacitatea organizatorică înaintea Cupei Mondiale din 2022.

FC Liverpool, campioana Europei, CF Monterrey, campioana CONCACAF şi Hienghene Sport, campioana Oceaniei au obţinut deja biletele pentru Cupa Mondială a Cluburilor 2019. Clubul care va reprezenta Qatar-ul va depinde de ce se va întâmpla în Liga Campionilor Asiei. Dacă o echipă din Qatar devine campioană, ea se va califica direct în turul 2, iar dacă este finalistă va juca în meciul de deschidere cu Hienghene Sport, pe 11 decembrie, a precizat FIFA.

Dacă Liga Campionilor Asiei nu este câştigată de o echipă din Qatar, actuala campioană a Qatar-ului, Al Sadd SC, va juca meciul de deschidere cu Hienghene Sport.

Participantele din Africa, Asia şi America de Sud vor fi stabilite în următoarele luni.

Tragerea pentru meciurile din turul 2 şi semifinale va avea loc la sediul FIFA de la Zurich, pe 16 septembrie.

Liverpool va intra direct în semifinale şi va juca cu învingătoarea din turul 2 pe 18 decembrie.r 2019 va avea loc în Qatar între 11 şi 21 decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel