Cum a comentat Cristoiu reţinerea lui Vântu

cristoiu
cristoiu

Cu puţin înainte prăbuşirea FNI, Sorin Ovidiu Vântu l-a ajutat pe Ion Cristoiu, care pierduse un proces cu daune consistente şi risca să rămână fără casă. Maestrul Cristoiu a recunoscut că a primit sprijinul lui SOV, şi a fost unul dintre puţinii jurnalişti care i-au luat apărarea omului de afaceri, după ce a izbucnit scandalul fondurilor de investiţii şi al băncii pe care o plănuia "mogulul".

Ulterior, Cristoiu a realizat o emisiune la Antena3, dar s-a dovedit mai aproape de Elena Udrea decât de poziţionarea politică a postului. Până la urmă a plecat din trustul celuilalt "mogul rău", iar în anul 2009 s-a plasat constant pe poziţii favorabile lui Traian Băsescu. De altfel, în ultima vreme era frecvent invitat la B1 şi VoxNews, posturile lui Păunescu, eventual ale lui Videanu.

Reacția sa  a fost, de altfel, înregistrată la B1Tv, unde Cristoiu s-a alăturat lui Radu Moraru și Andreea Pora, în tentativa de decredibilizare a presei nealiniate, favorizată de recenta reținere a lui SOV. Arestarea fostului său binefăcător a fost considerată de Cristoiu drept o victorie a lui Băsescu, actuala sa simpatie. "Cred că este un punct în favoarea lui Traian Băsescu, pentru populaţie, că se întâmpla ceva, a spus . Se arată că în regimul Băsescu nimeni nu e de neatins. Pentru că Sorin Ovidiu Vîntu părea de neatins".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel