Cum se folosește bucata de plastic din cutia de pizza. Nu o vei mai arunca de acum încolo

Comanzi des pizza? Atunci, cu siguranță, ai observat că, în unele cutii de pizza, ți se livrează și un plastic pe care puțini știu să îl folosească.

Plasticul în formă de triunghi sau de masă pe care îl găsești în unele cutii de pizza este, de fapt, extrem de util. Unele persoane se grăbesc să arunce la gunoi plasticul, deși acesta are mai multe utilizări. În primul rând, împiedică blatul de pizza să se lipească pe interior de capacul cutiei. În al doilea rând, te ajută să nu te murdărești pe mâini în timp ce împarți pizza. 

Într-un filmuleț publicat pe TikTok, un utilizator arată ce rol are plasticul din cutia de pizza. Acesta este denumit „Spațiator” sau „Pizza saver”, tocmai pentru că te ajută să separi feliile de pizza.

@eatmorebmore ???? hack! #foryourpizza???? #pizzahack #learnontiktok #lifehacks2021 #cheesepizzaislife #dmvfoods ♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

Citește și: Câți bani poți face din TikTok în România

Aplicația TikTok a avut un boom în ultimii ani, iar în prezent depășește 6 milioane de utilizatori în România. Având un concept asemănător cu Instagram, TikTok a depășit de mult timp aplicația menționată și se bate cu Facebook pentru titlul de cea mai populară rețea.

Având în vedere că TikTok se bazează extrem de mult pe crearea de conținut, mulți utilizatori și-au pus întrebarea privitoare la obținerea de profituri financiare în urma utilizării acesteia. După cum bine știm, Youtube își plătește creatorii de conținut în funcție de numărul de vizualizări. La fel se întâmplă și cu Instagram și se pare că nici TikTok nu se lasă mai prejos.

TikTok în România. Poți face bani din monetizare?

Ei bine, răspunsul la această întrebare este „Nu“! Poți face bani din TikTok în România, însă nu fiind plătit direct de TikTik, așa cum se întâmplă în alte țări. 

Anul trecut, aplicația a lansat Creator Found, un fond de 200 de milioane de dolari din care își plătește creatorii de conținut în funcție de numărul de vizualizări. Potrivit reprezentanților companiei, fondul va crește la peste un miliard de dolari, în SUA, în următorii ani. Totuși, pentru a avea acces la respectivul fond, un utilizator trebuie să îndeplinească anumite condiții: să aibă cel puțin 18 ani, să aibă cel puțin 10.000 de urmăritori, să aibă cel puțin 100.000 de vizualizări în ultimele 30 de zile, să posteze conținut original și să respecte regulile comunității TikTok. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel