Cum să tai un pepene în câteva secunde

pepene rosu
pepene rosu

Vara aduce și unul dintre cele mai populare fructe pentru români: pepenele. Metodele pentru tăierea acestui fruct sunt numeroase, însă există una foarte simplă, în doar câteva secunde. Iată indicațiile și filmulețul: 

Mai întâi, tai pepenele în două. Apoi tai coaja cât mai subţire, ca să salvezi cât mai mult miez roşu. Feliază în bucăţi aproximativ egale şi pune un bol peste ele. Transferă feliile de pepene în bol şi vei avea un un desert minunat, pe care poţi să-l devorezi pe loc sau să-l pui la frigider pentru 20-30 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri





Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy