Ingrediente
Lămâie
Lime
Apă
Zahăr
Zeamă de lămâie
Cuburi de gheaţă
Mod de preparare
Mai întâi, puneți apa și zahărul într-o cratiță, adăugaţi coajă de lămâie și lime şi lăsaţi să dea în fiert. Se amestecă până se dizolvă zahărul. După aproximativ zece minute veți obține un sirop. Lăsaţi siropul să se răcească, după care îl puteţi pune într-un borcan.
Tăiați lămâile și limeul în jumătate. Păstraţi câte o felie pentru decor. Adăugaţi sucul de lâmâie în borcanul în care aţi pus şi siropul, după care adăugaţi apă rece şi cuburile de gheaţă. Se amestecă și se păstrează la frigider timp de 30 de minute, astfel încât să fie foarte rece înainte de servire.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News