Cum să faci bradul de Crăciun să pară mai înalt. Trucuri utile

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Aceste tehnici vor crea iluzia de înălțime și o imagine mai grandioasă și mai magică.

Nimic nu aduce farmecul Crăciunului mai mult decât un brad mare care stă la loc de cinste în casă, însă mulți oameni întâmpină probleme atunci când bradul este prea mic, conform homesandgardens.

Din fericire, indiferent dacă ai un brad artificial vechi sau ai comandat online un brad natural și ești puțin surprins de dimensiunea lui reală, unele tehnici simple și eficiente pot face un brad de Crăciun să pară mai înalt.

Cele trei moduri prin care profesioniștii fac un brad de Crăciun să pară mai înalt

Desigur, este mult mai ușor să alegi prima dată un brad de Crăciun care se potrivește perfect casei tale, dar nu este sfârșitul lumii dacă bradul nu este suficient de mare.

Cel mai simplu mod de a îmbunătăți decorul de Crăciun și de a face un brad să pară mai înalt este să-l ridici pe un postament, spune Ladina Schöpf, arhitect. Există două moduri de a face acest lucru – fie plasezi tulpina existentă pe o platformă, fie, așa cum recomandă Ladina, investești într-un suport de pom de calitate.

„Acest lucru îți va permite să ridici copacul la înălțimea dorită și să obții efectului vizual dorit”, explică ea.

Indiferent de varianta pe care o alegi, Amy Bell, designer de interior și fondator al Red Chair Home Interiors, îți recomandă să păstrezi înălțimea platformei sub aproximativ 22 de centimetri, „asigurându-te că aceasta este suficient de lată pentru a susține suportul pentru copac“.

„Un avantaj suplimentar al utilizării unei platforme este că darurile de sub brad vor fi mai vizibile și copiii le vor lua mai ușor”, adaugă ea.

Indiferent dacă adaugi sau nu o platformă, adăugarea unui element asemănător unui guler poate face, de asemenea, ca pomul de Crăciun să arate un pic mai înalt, creând o barieră vizuală între stratul inferior al copacului și podea, spune Carolyn Morrow, specialist în Crăciun și fondatorul Christmaslyn:

„Ca un pasionat de Crăciun, consider că încorporarea unui guler decorativ pentru copac sau aranjarea cadourilor cu înălțimi diferite la bază mărește și mai mult aspectul general.

Poți plasa o oglindă sub copac pentru a-i extinde înălțimea vizuală și pentru a adăuga o notă de farmec reflectorizant”, adaugă ea.

Un truc obișnuit în designul interior pentru a face orice să pară mai înalt este să atragi privirea în sus cu modele verticale. Dacă vrei să-ți faci bradul să pară mai înalt, o greșeală obișnuită de împodobire a pomului de Crăciun este să decorezi în mod normal, punând luminile și decorațiunile de jur împrejur, pe orizontală. În schimb, așa cum sugerează Nikki Lo, blogger, ar trebui să le întinzi de sus în jos, pe verticală.

„Folosește decorațiuni verticale, cum ar fi panglici, ghirlande și lumini. Liniile verticale ajută la alungirea aspectului copacului”, explică ea.

Când alegi un brad de Crăciun care să se potrivească locuinței tale, o idee bună e să alegi un brad care să aibă vârful la cel puțin 15 centimetri distanță de tavan, pentru a avea suficient spațiu și nu a părea strivit de tavan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel