Cum să eviți ca aplicațiile de pe smartphone să te înregistreze

Scutaru Cristina / 24 iun 2019 / 21:58 Salveaza PDF Comentarii
telefon
Descriere foto: telefon

În numeroase ocazii, aplicațiile care sunt descărcate pe smartphone solicită permisiunea de a accesa camera foto sau microfonul, o permisiune acordată fără a fi conștient de toate informațiile care sunt efectiv transferate.

Există posibilitatea de a revizui termenii cu care inițial ați fost de acord în funcție de ce aplicații ați descărcat. După cum explică Andro4All, ce trebuie să faceți este simplu.

Este nevoie să accesați setările aplicației respective. Odată ce ați ajuns acolo trebuie să căutați opțiunea "permise" unde vor apărea toate cele aspecte asupra cărora v-ați dat acordul.

Atunci când o aplicație are activată funcția de microfon sau cameră foto înseamnă că are permisiunea utilizatorului să înregistreze imagini sau să înregistreze audio, deși acest lucru nu este făcut în permanență.

Așadar, tot ce trebuie să faceți este pur și simplu să dezactivați caseta cu respectivele funcții, astfel încât, din acel moment, aplicația să nu mai aibă acces la informațiile dumneavoastră private.


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26