Cum să afli cine îţi vizitează profilul de Facebook. Cinci paşi simpli

Sigla Facebook
Sigla Facebook

Sunteţi curioşi să aflaţi cine vă urmăreşte pe Facebook? Vă prezentăm cinci paşi simpli cu ajutorul cărora veţi afla imediat cine sunt prietenii care vă vizitează profilul cel mai des. 

Iată ce trebuie să faci:

Pasul 1. Intră pe profilul personal de Facebook.

Pasul 2. Deschide codul sursă al paginii, apasă F12, CTRL + sau fă clic dreapta și apasă pe opțiunea „vedeți codul sursă al paginii". Se va deschide o nouă filă cu o serie de numere şi coduri. Acesta este codul sursă al paginii.

Pasul 3. Apasă simultan tastele CTRL și F. Se va deschide o casetă în care trebuie să scrieți cuvântul „listă de prieteni", fără ghilimele. Noi rezultate vor apărea în partea de sus a acestui ecran.

Pasul 4. Rezultatele care apar după cuvântul „listă de prieteni" sunt coduri numerice în roșu. Acestea sunt terminate în „-2", dar pentru a ști cine îți vizitează profilul personal de Facebook, vei avea nevoie doar de numerele înainte de această parte finală. Aceste numere sunt codul de profil care detectează persoanele care intră cel mai des pe profilul vostru.

Pasul 5. Pentru a afla cine este, nu trebuie decât să copiați numerele anterioare de „-2" și să le lipiți în bara browserului dvs. De exemplu: www.facebook.com/1234567890.

În acest fel, veți accesa direct profilul persoanei care vă urmăreşte cel mai mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel