Cum s-au dat în gât medicii de la Spitalului de Arși

Rețeaua vedetelor "tunate" pe bani publici de la Spitalul de Arși scoate în evidență și modul în care anchetatorii au reușit să întregească dosarul în urma căruia medicii au fost acuzați și, ulterior, o parte dintre aceștia arestați.

Ridicați  de procurorii Parchetului Capitalei şi de poliţiştii bucureşteni, o parte a cadrelor de la Spitalul de Arși  s-au speriat şi încercând să scape de puşcărie, au început să se pârască unii pe alţii la audieri.

De aproape doi ani afacerea de la Spitalul de Arşi a ajuns la urechile oamenilor legii, însă cine ştie de când medicii îşi rotunjeau veniturile cu mii şi zeci de mii de euro în fiecare lună.

"Reţeaua silicoanelor" avea două, trei paciente pe săptămână, însă, în ultimul timp, conform unor surse judiciare, erau şi patru, cinci intervenţii pe zi pentru fiecare echipă de doctori, scrie libertatea.ro.

Dacă medicii vechi și cu funcții nu au dorit să recunoască faptele, rezidenții ar fi dat mai multe detalii despre ceea ce se întâmpla, despre cum se făceau racolările, cine lua cei mai mulţi bani. Potrivit anchetatorilor, rezidenţii se alegeau cu câte 200 - 300 de euro la o intervenţie.  Au fost şi momente mai tensionate, când unii dintre cei audiaţi au început să plângă.

Magistrații au decis arestarea pentru 30 de zile a trei dintre medicii acuzaţi de luare de mită. Şefii de la Spitalul de Arşi din Capitală, doctorii Vitalie Stan şi Nicolae Antohi, precum şi Cristina Isac (cea care ar fi strâns din şpagă peste 700.000 de euro).

În perioada următoare, vor fi chemate la audieri vedetele care şi-au tunat trupul pe banii statului, respectiv fotomodelul Mădălina Secuianu, surorile Crudu - Daniela şi Ana Maria -, Daniela Györfi, Ioana Tufaru și  Anda Adam.

Citește și: Ce vedete s-ar fi "tunat" la Spitalul de Arși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel