Ce vedete s-ar fi "tunat" la Spitalul de Arși

Scandalul operaţiilor estetice ilegale efectuate la Spitalul de Arși din Capitală  ia amploare. Potrivit RTV, printre figurile  care ar fi  beneficiat de operații estetice pe bani publici  se numără  Mădălina Secuianu şi Roxana Marinescu.

Potrivit sursei citate, Mădălina Secuianu şi Roxana Marinescu au mers vineri la Spitalul de Arşi, însă nu se ştie dacă au fost audiate de anchetatori.  Asaltate de jurnalişti, cele două nu au dorit să dezvăluie nici ce operaţii şi-au făcut, nici cât au plătit pentru intervenţii.

Printre medicii vizaţi de anchetă se numără Victor Schwartz, soțul Roxanei Marinescu, dar şi directorul spitalului, doctorul Vitalie Stan, care ar fi operat-o pe Anda Adam.

Ancheta vizează operații efectuate din 2013 până acum, dar se va extinde după ce ridică toate documentele.

Din primele informaţii rezultă că până acum s-a dovedit că 60 de pacienți s-au operat ilegal, iar cum CNAS deconta, în medie, aproximativ 2000 euro pentru o intervenţie, prejudiciul poate fi estimat la peste 100.000 de euro. Potrivit anchetatorilor, un medic ajungea să câștige și 20.000 de euro pe lună. 

De asemenea, printre vedetele care se pare că au beneficiat de operaţii estetice la Spitalul de Arşi s-ar număra și Anda Adam, Mihai Mitoşeru, Răzvan Ciobanu, Mara Bănică sau Ioana Tufar, fiica regretatei Anda Călugăreanu. Ancheta fiind la început, este de așteptat să apară nume noi pe lista vedetelor care au beneficiat de intervenții la Spitalul de Arși și decontate ulterior de CNAS. 

Citește și: Bănicioiu spune că nu va tolera culpa medicală de la Spitalul de Arși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel