Cum poți rămâne fără permisul de conducere de la o simplă parfumare. Viorel Teacă, fost polițist, a făcut testul

Viorel Teacă, fost polițist, le-a arătat urmăritorilor săi de pe rețelele sociale cum pot să rămână fără permisul de conducere de la o simplă parfumare.

Fostul polițist, Viorel Teacă, a făcut un experiment prin care a arătat cum un șofer de bună credință, neconsumator de alcool, poate să rămână fără permisul de conducere de la o simplă și banală parfumare.

”Ce se întâmplă dacă te oprește Poliția și te pune să sufli în alcooltest? Ei bine, nu se întâmplă mare lucru, dar ce trebuie să știi este că, dacă te dai cu spray, cu parfum să miroși frumos  și ești în mașină, există riscul să iasă la alcooltest.

Cel puțin, asta mi-a spus un prieten de-ai mei, o cunoștință, care mi-a spus: Viorel, mi-am pierdut permisul, i-a ieșit 0,07 la alcooltest fiindcă m-am sprayat în mașină. Eu nu consum alcool de ani zile.

Și m-a rugat să fac și eu acest experiment. O să folosim un alcooltest de care folosește și Poliția Română. Prima dată o să suflu să vedeți că nu am consumat alcool. Uitați, este 0.00, se vede”, a spus Viorel Teacă, în video publicat pe Tik-Tok.

@norristk7 ♬ sunet original - Viorel Teaca

Proba spray-ului în mașină, înainte și după aerisire

După acest test, fostul polițist s-a dat cu spray. ”M-am dat cu parfum. Să zic că mă întâlnesc cu cineva, mă dau cu amândouă, că nu știu care conține alcool. Sunt cu geamurile închise. Vine Poliția și mă testează. Haideți să vedem ce se întâmplă, dacă experimentul acesta e valabil și dacă ne pune probleme.

Și să știm ce avem de făcut când suflăm în alcooltest. Opa. 0.19. Asta înseamnă că în momentul în care vă dați cu spray în mașină, să știți că există vapori de alcool conținut de parfumul respectiv și când te oprește Poliția riști să îți ia permisul. O să deschidem geamurile acum, și să zicem că ne-am sprayat, am aerisit și ne-a oprit Poliția. O să folosim alcooltestul din nou, proba cu geamurile deschise. Nu mai iese absolut nimic”, a mai spus fostul polițist.

Citește și: Viorel Teacă, fost polițist: Așa aflați cine vă ascultă telefonul. Iată codul secret!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel