Cum cureți bijuteriile din aur alb. Pașii simpli

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Pentru a curăța bijuteriile din aur alb, poți urma câțiva pași simpli.

Începe prin a umple un castron cu apă caldă și adaugă câteva picături de săpun lichid blând. Amestecă bine soluția pentru a crea o soluție de curățare. Scufundă bijuteriile din aur alb în soluția de curățare. Lasă-le să stea timp de 10-15 minute pentru a permite săpunului să îndepărteze grăsimea și murdăria acumulată.

Folosește o perie moale, cum ar fi o perie de dinți cu peri moi sau o perie specială pentru bijuterii. Periază ușor bijuteriile pentru a îndepărta murdăria și resturile. Asigură-te că acoperi toate zonele, inclusiv colțurile și pietrele prețioase (dacă bijuteriile au pietre prețioase).

Clătește bijuteriile sub jet de apă caldă pentru a îndepărta orice urmă de săpun sau murdărie. Folosește o cârpă moale și curată, cum ar fi o cârpă de microfibră sau o bucată de bumbac moale, pentru a șterge și lustrui bijuteriile. Asigură-te că sunt complet uscate și strălucitoare.

Dacă bijuteriile tale din aur alb au pietre prețioase sau diamante montate, fii atent să nu le zgârii în timpul curățării sau periajului. De asemenea, nu folosi sub nicio formă produse chimice dure sau soluții de curățare agresive, deoarece acestea pot deteriora aurul alb sau pietrele prețioase.

Dacă bijuteriile tale sunt foarte murdare sau nu arată bine după această curățare de bază, poți lua în considerare să le aduci la un bijutier profesionist pentru o curățare mai profundă și pentru a verifica dacă au nevoie de reparații.

Vezi și: Cum se curăță bijuteriile de argint cu bicarbonat de sodiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel