Cum comentează Bogdan Hossu decizia ANI

hossu1
hossu1

Bogdan Hossu a comentat pentru DC News decizia de incompatibilitate pe care ANI a luat-o în privința sa.

”Nu am primit decizia ANI. O să comentez când o să o văd”, a declarat Bogdan Hossu.

Potrivit legii, decizia ANI este corectă, însă aceasta, probabil, nu-i va afecta cu nimic poziția în sindicat. Sindicatul nu e organizație de drept public, ci de drept privat ceea ce înseamnă că acesta ar putea rămâne în continuare președinte al Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa".

Bogdan Hossu a fost găsit incompatibil de către Agenția Națională de Integritate, membru titular în Consiliul de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune, ca urmare a exercitării simultane de funcții sau calități, se arată într-un comunicat al ANI.

VEZI ȘI: Bogdan Hossu, găsit incompatibil de ANI

„Începând cu data de 29 iunie 2010, HOSSU BOGDAN-IULIU deține, simultan cu calitatea de membru titular în C.A. al S.R.R., și funcțiile de administrator, președinte și membru în Consiliul de Administrație în cadrul mai multor societăți comerciale, precum și funcția de Președinte al Confederației Naționale Sindicale „Cartel Alfa" (angajat cu contract individual de muncă pe perioadă determinată, aferentă mandatului de președinte), încălcând, astfel, dispozițiile art. 84, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „Funcţia de membru al Guvernului este incompatibilă cu [...] funcţia de [...] administrator [...] la societăţile comerciale", se arată în documentul remis presei de ANI.

„De asemenea, în perioada 29 iunie 2010 - 01 septembrie 2011, HOSSU BOGDAN-IULIU a deținut, simultan cu funcția de membru în C.A. al S.R.R., și calitatea de membru al plenului Consiliului Economic și Social", se mai precizează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel