Cum bați albușurile spumă într-un minut. Ai greșit până acum! Trucul secret

Ema Apostu / 04 noi 2019 / 21:18 Salveaza PDF Comentarii

Cum bați albușurile spumă într-un minut. Ai greșit până acum! Trucul secret. Dacă vrei să bați repede albușurile spumă, fiia atent la aceste sfaturi. Iată trucul care te va ajuta mai mult decât credeai.

Albuşurile se bat spumă mult mai uşor dacă sunt la temperatura camerei. Cu cât ouăle sunt mai vechi, cu atât albuşul se va bate mai greu, potrivit retetepractice.ro. Fă prăjiturile cu ouă proaspăt cumpărate, încât să îţi uşurezi muncă.

Dacă foloseşti mixerul, nu îl seta din prima la viteză mare. Începe să mixezi albuşurile în prima treaptă pentru 20-30 de secunde, apoi măreşte viteza treptat.

Nu pune sare în albuşuri, înainte să le baţi. Încetineşte coagularea, şi le vei bate mai mult.

Vezi și: Cum faci zahăr vanilat acasă. Două metode simple și eficiente

Cum bați albușurile spumă într-un minut. Trucul secret


Secretul pentru albuşuri bătute în timp record: adăugă câteva picături de suc de lămâie, exact înainte să le baţi. Acest truc reduce timpul de preparare considerabil.

Cu cât scapi mai puţin gălbenuş în albuş, cu atât albuşurile se vor bate mai bine şi mai uşor.

Vezi și: De ce se tulbură zeama murăturilor. Cea mai mare greșeală pe care o faci

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23