De ce se tulbură zeama murăturilor. Cea mai mare greșeală pe care o faci

Ema Apostu / 03 noi 2019 / 17:00 Salveaza PDF Comentarii

De ce se tulbură zeama murăturilor. Cea mai mare greșeală pe care o faci. Iată unde greșești.

În cazul murăturilor puse la saramură, o tulburare uşoară a apei este firească, în condiţiile în care în urma fermentaţiei apare acidul lactic. Apa de la robinet poate cauza aspectul tulbure al apei în care legumele stau, mai ales dacă ştii că ai o apă dura.

Deşi majoritatea gospodarilor ştiu să folosească sare de murături şi nu sare fină, de masă, pot exista şi situaţii în care cele două tipuri de sare să fie înlocuite. Astfel, sarea de masă conţine un ingredient ce previne formarea de bulgări şi menţine sarea fină. Acel aditiv poate face că apa să iasă tulbure, potrivit retetepractice.ro.

Una dintre cauzele comune pentru care zeama murăturilor se tulbură uneori, este faptul că murăturile în cauză s-au stricat.

Vezi și: Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe

Cum faci zahăr vanilat acasă. Două metode simple și eficiente

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26