Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe. Sosul bechamel nu e cel mai sănătos din lume, dar cu siguranță dă o savoare aparte preparatelor tale. Iată cum se face.

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe. Topeşte untul pentru rântaş şi lasă-l la foc mic, până ce nu îl mai auzi sfârâind, pentru a elimina cât mai mult din apă (2-3 minute), scrie retetepractice.ro. Odată topit untul şi evaporată apa, adăugă făina toată odată şi amestecă energic, până ce compoziţia miroase a aluat copt.

Vezi și: Cum faci zahăr vanilat acasă. Două metode simple și eficiente

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe. Adaugă laptele cât mai rece, în 2-3 reprize, amestecând după fiecare repriză în parte. Lasă sosul bechamel la fiert până ce clocoteşte, apoi opreşte focul şi potriveşte-l de sare şi piper.

Cum faci cel mai bun sos bechamel, fără cocoloașe. Sosul tău bechamel e gata.

Vezi și: De ce se tulbură zeama murăturilor. Cea mai mare greșeală pe care o faci

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul bucătarilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel