Cum arată Procurorul General al Crimeei, numit de Putin

Vladimir Putin a numit o frumoasă blondă, pasionată de pantofi roșii cu tocuri înalte, în calitate de Procuror General al Crimeii, comentează Daily Mail. Avocat de profesie, Natalia Poklonskaia a lucrat în Baroul Procurorului General din Kiev, dar și la biroul din Simferopol, fiind cunoscută și pentru vederile sale proruse. 

În vârstă de 33 de ani, Natalia Poklonskaia a fost pentru prima dată prezentată publicului la o conferință de presă, la 19 martie, după împușcarea mortală a unui soldat ucrainean de către un membru al forțelor de autoapărare din Crimeea, sprijinite de către Rusia.

În condițiile în care toți ochii sunt în prezent ațintiți asupra Ucrainei, imaginile cu Poklonskaia au apărut imediat în mass-media internațională și în câteva ore, conferința — integral în limba rusă—, a devenit virală în întreaga lume.

"Ei bine, acum știm motivul pentru care Putin vrea Crimeea", a scris un comentator.

Foarte probabil însă, Poklonskaia va apărea frecvent la știri în următoarele săptămâni, în condițiile în care tensiunile din Crimeea se intensifică.

Ulterior, imagini cu frumoasa blondă, purtând o rochie scurtă neagră și pantofi roșii cu tocuri înalte, au fost descoperite pe rețelele de socializare.

Înainte de numirea sa, Poklonskaia, cunoscută pentru vederile sale ferme proruse, a lucrat ca avocat în Biroul Procurorului General din  Kiev, dar și la biroul din Simferopol, potrivit ziarului guvernamental rus Rossiiskaia Gazeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel