Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Cum arată domeniul HoReCa la americani. Caius Covrig: Noi stăm de o mie de ori mai bine / Ce a învățat de la ei / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @asmedvednikov
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @asmedvednikov

Fostul baschetbalist Caius Covrig a fost invitat la emisiunea „Oracolul Vedetelor", difuzată pe DC News și Spectacola, unde a vorbit despre diferențele dintre România și America în domeniul HoReCa.

Tânărul milionar, în vârstă de 27 de ani, a pășit în platoul nostru pentru a ne dezvălui cum a început 2024, dar și ce planuri și rezoluții are în Noul An. Întors de ceva timp din America, acolo unde a locuit 9 ani de zile, pentru a revoluționa turismul românesc, acesta a vorbit în cadrul emisiunii și despre modul în care educația și principiile oferite de părinții săi și-au pus amprenta asupra reușitelor pe care le bifează în ziua de astăzi. De asemenea, pentru că a locuit mult timp în America, acesta a făcut o comparație între România și America în ceea ce privește domeniul HoReCa. 

„Știm că ai stat foarte mult timp în America și voiam să ne spui măcar o diferență în ceea ce privește domeniul HoReCa. Care e cea mai mare diferență între America și România?", a întrebat Andreea Cercel. 

„În primul rând, partea de concept de mâncare. Acolo mâncarea este complet diferită, cerințele sunt diferite, acolo se merge mai mult pe mâncare fast-food, pe foarte multe prăjeli. Noi, în România, avem restaurante excepționale și nu vorbesc de locațiile mele, ci vorbesc în general. Noi chiar avem mâncare foarte bună.

Dacă am sta să generalizăm, adică nu vorbim de restaurantele de stea Michelin din New York sau din LA, vorbesc de majoritatea,  din punctul meu de vedere, noi, în România, stăm de o mie de ori mai bine în ceea ce privește materia primă, servicii, design, locații. La noi, locațiile arată excepțional față de cum arată în America. Nu vorbesc de cele de top.

Apoi, partea de servire la masă. Servirea în România e de o mie de ori mai bună decât la un restaurant normal în America. Adică după modul în care e pregătit un ospătar.", a spus Caius Covrig. 

 

2. -imagine fara descriere- (caius-covrig_06476700.jpg)

Caius Covrig la emisiunea „Oracolul Vedetelor", difuzată pe DC News și Spectacola

 

„Nu există perfecțiune, noi tindem spre perfecțiune"

„Dacă ne referim la servicii și le spui că nu a fost preparatul pe gustul tău, nu te mai întreabă ce s-a întâmplat, îți aduc altul. Asta am încercat să implementez și eu în România, ce ține de servicii, nu neapărat de servirea la masă. Modul în care te servește un ospătar e diferit, oarecum, de serviciile propuse de politica restaurantului.

Acolo pun foarte mult preț pe servicii, cum am făcut și eu în businessurile mele: nu există ca vreun client să plece nemulțumit. Nu există perfecțiune, noi tindem spre perfecțiune. Asta îi învăț și pe angajații mei. Nu există niciodată ca vreun client să plece nemulțumit. Normal, tot timpul există greșeli, dar e foarte important să fidelizăm oaspeții și să-i facem să se reîntoarcă în locațiile noastre. Asta am învățat de la americani.

Și dacă mergi la Mcdonald's, o industrie foarte mare care nu pune atât de mult preț pe calitate, ci pune preț foarte mult pe flux pentru că este un fast-food, nu un restaurant de nivel înalt. Și la acel nivel, ei pun foarte mult preț pe aceste servicii care țin de fidelizarea fiecărui oaspete în parte.", a spus Caius Covrig la emisiunea „Oracolul Vedetelor", difuzată pe DC News și Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel