Cum a plătit Elena Udrea cauțiunea de 5.000.000 de lei

DNA i-a pus Elenei Udrea o cauțiune de cinci milioane de lei într-un nou dosar. În lipsa plătirii cauțiunii, deputata risca o măsură preventivă mai grea decât controlul judiciar. Deși a susținut că nu are cum să plătească acei bani, pentru că are sechestru pe avere dintr-un alt dosar, cauțiunea a fost plătită. 

Avocatul Alexandru Chiciu a anunțat că una dintre firmele la care este asociată Elena Udrea a depus o garanție imobiliară care acoperă cauțiunea de cinci milioane de lei în dosarul în care este acuzată că ar fi finanțat campania electoraă din 2012 a PDL cu bani primiți de la Bogdan Buzăianu, potrivit HotNews

"Așa cum a spus deja, doamna Udrea nu are bani sau bunuri personale să plătească acea cauțiune de 5.000.000 de lei instituită de DNA. Tot ce are este sub sechestru în dosarul 50/P al DNA. Astăzi, una dintre firmele în care doamna Udrea este asociat a depus pentru domnia sa, în contul cauțiunii, o garantie reală imobiliară, așa cum legea permite, care acoperă valoarea cauțiunii", a declarat Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel