Cum a ajuns Dan Diaconescu agent imobiliar pentru Marian Vanghelie

Fostul patron al OTV, Dan Diaconescu, a afirmat în faţa procurorilor că a făcut tranzacţii de milioane de euro pentru Marian Vanghelie, a afirmat Alessandra Stoicescu în ediţia de marţi a emisiunii "100 de minute", de la Antena 3.

Porivit sursei citate,  Dan Diaconescu i-ar fi promis lui Marian Vanghelie, la rugămintea acestuia, că îi va găsi o casă pe masura functiei de primar.

"Noi (angajați ai grupului OTV) am început să căutăm un imobil care să corespundă cerințelor familiei Vanghelie și să fie la un preț cât mai bun, astfel încât să putem și noi să adăugăm un comision la această tranzacție. Întrucât doream să fiu foarte fair-play în această tranzacție, i-am propus lui Vanghelie Marian ca atunci când identific o vilă (...) să meargă să o vizioneze", le-a spus Dan Diaconescu procurorilor.

DNA l-a trimis în judecată pe Marian Vanghelie

Acesta a mai declarat că "în mod repetat" i-a solicitat fostului edil de la Sectorul 5 actele pentru a merge la notar, însă era amânat. "Până la urmă, mi-a zis că nu are încă banii pentru a cumpăra acest imobil şi o să vadă ce face. (..) Până la urmă, mi-a trimis documentele unei persoane căreia urma să îi vând acest imobil (...) l-am trimis pe Niculae Mircea Sorin (persoana care a fost trimisă de Vanghelie să cumpere imobilul) la bancă să obţină un credit pentru a-mi achita imobilul", mai spunea Dan Diaconescu în declaraţia dată în faţa anchetatorilor.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată marţi, pentru infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu şi spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel