EXCLUSIV  Cum a ajuns actorul Gabriel Fătu consilier general în Capitală: M-am trezit consilier / Nici măcar nu înțelegeam cu ce se mănâncă / video

Actorul Gabriel Fătu a fost invitat la DC News, DC News TV și Spectacola unde a vorbit despre perioada în care a ajuns consilier general în Consiliul General al Municipiului București. 

Gabriel Fătu s-a născut în satul Luminița, comuna Topolog, județul Tulcea, în 21 iulie 1975. Clasele primare le-a făcut la școala din sat (1982-1986), gimnaziul și liceul în Topolog (1986-1994). Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București (1996 – 2000).

Este actor cu diplomă de 24 de ani și a transmis în interviul realizat de Val Vâlcu cum a reușit să își îndeplinească visul, deși promova dintr-o localitate cu o școală care avea doar patru clase. Deși nu i-a fost ușor, mai ales cu bacalaureatul pe care l-a luat cu nota 7,05, Gabriel Fătu a reușit să-și facă un nume în România.

Actorul a rămas în istorie cu ale sale farse de acum mai bine de un deceniu. Era vestit pentru farsele realizate în direct la OTV, televiziunea lui Dan Diaconescu. Atunci când apărea actorul la televizor, toată lumea se uita. Era nebunie totală! Râdeai cu lacrimi. A fost o perioadă frumoasă despre care a vorbit în interviul acordat pentru DC News, DC News TV și Spectacola. 

Gabriel Fătu a povestit și despre perioada în care a ajuns consilier general în Consiliul General al Municipiului București, cu toate că nu își dorea să facă politică și nici nu știa ce trebuie să facă acolo. 

„Prin televiziunea, care mi-a adus un anumit timp de popularitate, am ajuns, dintr-o întâmplare, și pe scena politică unde am jucat și un rol. Un rol! Pentru că atunci când făcuse Dan Diaconescu acel partid, trebuiau liste complete de consilieri în țară, București, peste tot, și neavând foarte mulți oameni, ne-a pus pe toți pe acolo și operatori, și șoferi, și prezentatori ca să fie liste complete.

Vă dați seama că eu nu-mi doream să fac politică și nici măcar nu înțelegeam cu ce se mănâncă. În 2012, când s-a închis postul, avea, la Primăria Capitalei, 7 consilieri generali, eu eram pe o listă mai în spate. Au venit și parlamentarele, au plecați unii și alții și am urcat eu. Era o regulă, pleca unul, venea următorul pe listă. Și, la un moment dat, m-am trezit consilier general în Consiliul General al Municipiului București.

N-am înțeles nimic, vă dați seama, primul an. Anul doi am început să citesc, eram președintele Comisiei de Cultură, mă ocupăm de teatre. La un moment dat, eram președinte de ședință, trebuia să studiez proiectele că le și semnam. Anul trei, începeam să-mi dau seama cum funcționează lucrurile, iar anul patru de consilier general, când aproape începeam să înțeleg cum funcționează, s-a terminat mandatul și am plecat acasă.”, a spus Gabriel Fătu la DC News, DC News TV și Spectacola. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel