EXCLUSIV  Culisele unui CONTROL cu SÂNGE și SECHESTRARE. Directorul ANPC: Nu am CREZUT că EXISTĂ așa ceva

Directorul Comisariatului Pentru Protecția Consumatorului, Paul Anghel a povestit în exclusivitate pentru DCNews detaliile controlului care s-a sfârșit printr-o încercare de sechestrare a comisarilor aflați în subordinea sa, după ce în prealabil patronul s-a tăiat pe față cu un pahar și a amenințat că își taie venele. 

Pentru directorul ANPC, Paul Anghel a fost un control despre care spune că nu l-a mai întâlnit nicăieri în România, deși de-a lungul timpului a participat la mii de astfel de acțiuni. Prins cu "mâța în sac", un patron de terasă din Constanța  a desfășurat un adevărat episod horror, în care s-a tăiat pe frunte și pe față, i-a amenințat pe comisari și a sfârșit prin a încerca să îi sechestreze. 

"Am avut o tematică de control având în vedere că se apropie perioada de vară. El a început și a proliferat fel de fel de amenințări la adresa noastră după care a încercat să o intimideze pe o colegă de-a noastră care începuse să întocmească actul de control. În acel moment a zis că își sparge pahare în cap, că își taie venele, că îi taie pe toți. În cele din urmă și-a spart un pahar în cap, după care a început să frece cioburile de față și zicea 'uite, uite ce fac', într-un gest de intimidare. După acest moment s-a repezit spre noi și așa am ajuns stropiți de sânge pe haine. Norocul e că eu am vreo doi metri și mă intimidez mai greu. Doamnei comisar nu aș zice că i-a picat chiar bine gestul acesta al patronului. Când am început să scoatem produsele expirate din frigidere, el a intrat în panică. A început să ne mintă că are alte etichete în altă parte. Cum era el tăiat pe față le-a ordonat angajaților să blocheze ușile și să pună scaune în ușă. Angajații lui deveniseră și ei foarte agresivi la adresa noastră. Au închis ușile și au pus niște scaune în dreptul ieșirilor. Eu i-am atras atenția că ceea ce încearcă dânsul să facă se numește sechestrare și că este un caz penal. În momentul acela a realizat că greșește și ne-a zis "bine mă, ieșiți afară". Cu toții au avut un comportament foarte agresiv. Un asemenea comportament nu am mai întâlnit nicăieri în România, deși am fost poate la mii de astfel de controale. Așa ceva nu am crezut că există," a declarat Paul Anghel pentru DCNews. 

Directorul ANPC spune că va depune plângere penală pe numele agresorului, imediat ce programul îi va permite să ajungă din nou la Constanța, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare. 

"Săptămâna viitoare urmează să depun o plângere penală. Am vorbit cu comisarul județean de la Protecția Consumatorilor din Constanța și a rămas stabilit că amândoi ne vom duce simultan și vom depune plângere, când voi putea reveni în Constanța. Chiar dacă s-a întâmplat acest incident și chiar dacă cineva a încercat să intimideze organul de control al statului, ANPC urmează să desfășoare un comandament pe litoralul românesc și îi asigurăm pe consumatori că nu ne sperie atitudinea acestui tip de operator economic," a completat directorul OPC. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel