EXCLUSIV  Culise la Antena 3. Cătălina Porumbel: După scandal, și-au dat mâna. Unii așteaptă în mașină pentru a nu da ochii cu ei

Cătălina Porumbel
Cătălina Porumbel

Pe Cătălina Porumbel o urmărim la Antena 3 pentru a afla adevăruri ascunse nu doar din astrologie, ci și din politică.

Jurnalista Cătălina Porumbel este zilnic cu noi la Antena 3. O vedem fie de luni până vineri dezbătând teme politice cu invitații săi, fie sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri ascunse” când ia o pauză de la agitația cotidiană. Despre ce a însemnat anul 2019 pentru ea, dar și despre ce înseamnă să realizezi două emisiuni total diferite, am aflat chiar de la apreciata ziaristă.

Cătălina Porumbel, realizator TV Antena 3, a acordat un interviu pentru DC News. Ce se întâmplă în culisele Antena 3 după o ceartă între invitați aflați în rândurile care urmează.

DC News: Cum a fost anul 2019 atât din punct de vedere profesional, cât și personal?

Cătălina Porumbel: 2019 a fost un an interesant. Fiecare an, de fapt, este o provocare pentru mine și încerc să-l fac frumos pentru mine și pentru cei dragi. Eu cresc în fiecare zi alături de fetele mele. Nu am timp să mă plictisesc.

(w670) Cătălina

Cătălina Porumbel alături de fetițele sale

DC News: Cum este să realizezi două emisiuni cu teme total diferite - astrologie și politică?


Cătălina Porumbel: E ca și cum ai lua o pauză la un maraton. Alergi non-stop și te mai oprești puțin ca să-ți tragi sufletul. Și cred că asta simt și cei care se uită la noi. În nebunia asta cotidiană, în alergătura asta din viața fiecăruia, vrei să te mai oprești un pic. Să mai înveți ceva despre tine. Să privești lucrurile și din alt unghi. Aici, rolurile principale, evident, le au Lidia și maestrul Voropchievici. Și eu învăț de la ei, alături de telespectatori.

DC News: Spune-ne ceva de culise de la Antena 3. De exemplu, ce se întâmplă după ce doi invitați se ceartă în platou? Ce fac la finalul emisiunii? Pleacă certați, își dau mâna?


Cătălina Porumbel: Culisele sunt explozive  (n.r. - râde). În 99 la sută din situații, politicienii care se ceartă în platou, după încheierea emisiunii râd, își dau mână, și pleacă împreună de la emisiune. Ca și cum au jucat un rol într-o piesă și după ce s-a tras cortină, lucrurile revin la normalitatea politicii românești. Evident că au fost și ocazii când politicienii au continuat cearta din platou și s-au amenințat reciproc sau și-au adresat jigniri. Mai sunt politicieni care așteaptă în mașină, în parcare, până la ora la care începe emisiunea pentru a nu da ochii cu adversarii politici.

DC News: Dacă tot am ajuns la politică... te-a tentat sau te tentează intrarea în politică?

Cătălina Porumbel: Nu m-a tentat intrarea în politică și nu cred că mă va tenta.

DC News: Care a fost cea mai mare provocare ca jurnalistă?


Cătălina Porumbel: Provocări sunt în fiecare zi pentru un jurnalist. Presa e o competiție zilnică în care încerci să fii mereu pe podium.

DC News: Care a fost știrea din 2019 care te-a revoltat sau care te-a emoționat foarte mult și pe care ți-a fost greu să o prezenți la televizor?


Cătălina Porumbel: Evenimentul anului 2019 este venirea în România a Sanctității Sale Papa Francisc. În ziua în care a venit, românii au ieșit pe străzi, în Otopeni (pentru că eu acolo locuiesc) pentru a-l întâmpina. Am ieșit și eu cu fetele mele. Pe fața românilor se citea emoție. Și bucurie.

VEZI ȘI: EXCLUSIV EXPLOZIE în presa românească. Porumbel: Răsturnări de putere. Când ești orbit de ură, e ușor să fii manipulat!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel