Urmărește emisiunea live


Cui aparțineau rachetele din Mediterană care au alarmat Rusia - VIDEO

rachete balistice ynetnews
rachete balistice ynetnews

Rachetele detectate de Rusia în Marea Mediterană prin sistemul său de avertizare au fost lansate în timpul unui exercițiu militar comun al Israelului cu Statele Unite ale Americii, explică oficialii de la Ierusalim.

[caption id="attachment_361500" align="alignleft" width="310"] Foto: ynetnews[/caption]

Ministerul rus al Apărării a susținut, marți, că sistemul de avertizare balistică al Federației a identificat două rachete lansate din centrul Mării Mediterane către Est, spre coasta Siriei.

Omologul israelian al ministrului rus al Apărării, Sergei Shoigu, a anunțat într-o conferință de presă că Israelul și SUA au testat cu succes o lansare de rachetă. Dispozitivele fac parte din sistemul israelian anti-rachetă denumit Hetz, scrie ynetnews.com.

Anterior acestui anunț al Ierusalimului, Vladimir Putin a fost informat cu privire la cele două rachete depistate de sistemele rusești.

Agenția de presă rusă Ria Novosti cita o sursă diplomatică de la Damasc, potrivit căreia cele două rachete balistice ar fi căzut în mare.

Lansarea a fost detectată la 10:16, ora Moscovei, de un radar al orașului situat în sudul Rusiei, Armavir, a declarat un purtător de cuvânt al ministrului Apărării.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel