CTP susține că Becali este Dalai Lama al României

Senior-editorul Gândul, Cristian Tudor Popescu, a susținut că parlamentarul Gigi Becali este "Dalai Lama al poporului român". Invitat la

Întrebat de studenții de la FJSC dacă opinează că dispariția presei tipărite se leagă de obiceiul cititului, senior-editorul a spus că procesul este strâns legat de evoluția poporului român. CTP a spus că România este o țară recentă, cu o cultura recentă, de doar 150 de ani. "Asta pentru cei care sunt lucizi", a menționat jurnalistul, adăugând că "pentru cei care sunt patrioți adevărați și români verzi, sunt sute de ani, o mie, poate vreo trei mii de ani". CTP a continuat: "suntem totuși lucizi și mai considerăm și alte opinii în afară de cea a povățuitorului neamului românesc care se cheamă Gigi Becali".

Senior-editorul și-a argumentat denumirea prin faptul că oamenii îl pot vedea la mai multe televiziuni pe Gigi Becali "cum dă povețe în toate domeniile, este învățătorul lor". "Dimineața, la prânz și seara, pe orice post, este domnul Becali, care ne spune, își dă cu presupusul în legătură cu polițista violată, în legătură cu incinerarea lui Nicolaescu, în legătură cu Parlamentul și Procuratura. În orice domeniu îl vedem pe Gigi Becali sau îl auzim, voce venind de undeva din eter, din cer și ne spune, ne arată calea, adevărul și viața! Dalai Lama al poporului român este domnul Becali, în momentul de față. Principalul lider de opinie din România", a susținut jurnalistul.

Revenind pe făgașul întrebării despre dispariția presei și obiceiul cititului, CTP a recunoscut că în România nu există un nucleul de lectură suficient de puternic, asemeni Angliei, Franței sau SUA. "Cu un așa lider de opinie cum este domnul Becali, e greu să schimbi obiceiul de consum", a explicat CTP, adăugând că românii nu sunt educați în lectură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel