CTP: Singura soluție ca Victor Ponta să fie învins de candidatul Dreptei

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a opinat că socotelile PNL-PDL de a-și pune laolaltă electoratul de dreapta pentru a da viitorul președinte al României sunt eronate. 

CT Popescu, a spus, luni seară, la Digi 24, că "Nu se poate câştiga Cotroceniul de către candidatul dreptei numai pe bază de votanţi de partide de dreapta. În cazul ideal, în care toţi aceşti votanţi ar merge cu candidatul unic al dreptei, acesta nu îl poate învinge pe Victor Ponta". 

Jurnalistul a subliniat că "singura posibilitate este ca acest candidat să aducă voturi din zona adormită a celor care nu au votat până acum şi care să fie mobilizaţi de acest candidat din partea dreaptă. Din acest punct de vedere, Klaus Iohannis este mai proapsăt, are zone mult mai puţine de inşi care să îl respingă din start. Iohannis are şanse mai multe în special în direcţia mobilizării unor votanţi adormiţi, aflaţi în rezervă de ani de zile". 

Adrian Năstase: O adevărată TRĂDARE pentru Traian Băsescu

Despre Crin Antonescu, CTP a spus că, după cinci ani de uzură politică și mediatică, are, din start, inși care spun că nu îl vor vota. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel