CSM, decizie importantă pentru procurorul DNA Lucian Papici

Procurorul Lucian Papici pleacă de la Direcția Națională Anticorupție, acesta urmând să revină la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. 

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât, în ședința de marți, încetarea activităţii la structura centrală a Direcţia Naţională Anticorupţie a procurorului timișorean Lucian Papici, începând cu 31 august, la solicitarea acestuia, relatează pressalert.ro.

"De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Papici Lucian Gheorghe la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş (unitate de parchet de la care provine), începând cu data de 31.08.2015. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât eliberarea domnului procuror Papici Lucian Gheorghe din funcţia de procuror şef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei de combatere a corupţiei – DNA, începând cu data încetării activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie", se arată în decizia CSM.

Lucian Papici cere CSM-ului să-i apere reputația

Un dosar răsunător instrumentat de procurorul Lucian Papici a fost cel al referendumului pentru demiterea fostului președinte Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel