CSM Bucureşti, acțiune de curățenie în Delta Văcăreşti

Directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, antrenorul echipei feminine de handbal, Magnus Johansson, cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu şi alţi sportivi ai clubului din Capitală au luat parte sâmbătă la World Cleanup Day. 

Tigrii de la handbal şi volei, feminin şi masculin, s-au trezit cu noaptea-n cap şi, dotaţi corespunzător, cu mănuşi şi saci, au pornit la drum, în zona Deltei Văcăreşti. Împărţiţi pe grupuri, sportivii de la CSM Bucureşti au adunat deşeuri de toate tipurile - plastic, sticlă, deşeuri menajere, textile, metal şi au strâns zeci de saci cu gunoaie. Toţi oamenii ar trebui să cureţe planeta, ar trebui să avem grijă de România. Trebuie să fim un exemplu şi pentru cei care nu fac astfel de lucruri, pentru a face schimbări în bine în ţara noastră. Mă bucur că pot să fac acest lucru pentru ţara pe care o iubesc. Nu doar azi trebuie să facem curăţenie, trebuie să fim atenţi în permanenţă, nu este foarte greu să arunci ceva la coşul de gunoi şi nu pe stradă. Sper din tot sufletul ca oamenii care vor privi imaginile să încerce să facă acest lucru, a declarat Cristina Neagu, handbalistă CSM Bucureşti.

Un exemplu pentru ceilați sportivi

Locuiesc în apropiere şi fac mişcare zilnic în preajma Deltei Văcăreşti. Mi se pare o iniţiativă lăudabilă şi ne bucurăm să putem ajuta. Bucureştiul este un oraş frumos şi merită să fie curat, a spus, la rândul său, Magnus Johansson, antrenor CSM Bucureşti. Gabriela Szabo a subliniat necesitatea de a fi dat un exemplu de responsabilitate pentru existenţa ca oamenii să trăiască într-un oraş curat. Trebuie să muncim pentru comunitate şi să ne pese. CSM Bucureşti doreşte să dea un exemplu, că pe lângă partea de performanţă şi sport, ne preocupă sportul într-un oraş curat. România este o ţară pe care mulţi străini o invidiază când vin la noi şi descoperă ce locuri minunate avem, de aceea fiecare dintre noi ar trebui să punem mână de la mână şi să avem grijă de natură. Ceilalţi sportivi ne pot prelua exemplul, să ducă mai departe în comunităţile lor astfel de acţiuni, a arătat Gabriela Szabo, director general al CSM Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel