CSM a încuviințat arestarea preventivă pentru Alina Bica

Secția pentru procurori a CSM a încuviințat, vineri, arestarea preventivă a Alinei Bica, după ce joi seară permisese doar reţinerea şi arestul la domiciliu în cazul şefei DIICOT.

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii s-au întrunit din nou, vineri dimineaţă, la mai puţin de 12 ore după ce încuviinţaseră doar reţinerea şi arestul la domiciliu pentru Alina Bica.

Citește și: CSM a respins cererea de arestare preventivă pentru Alina Bica

La ieşirea din sediul CSM, şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că în baza probelor şi indiciilor nou apărute în dosar, s-a făcut o nouă propunere Secţiei de procurori, care a fost aprobată.

Întrebată cum comentează decizia de joi seară a Secţiei de procurori a CSM, procurorul șef al DNA a răspuns că nu are nimic de transmis, precizând însă că DNA a venit ulterior cu noi probe şi indicii care să susţină cererea de încuviinţare a arestării preventive, informează Mediafax.

Şefa DIICOT va fi prezentată, tot vineri, Instanţei Supreme, cu propunerea de arestare preventivă în dosarul despăgubirilor pentru un teren supraevaluat.

Vezi și: Procurorul General, reacție fulminantă după reținerea Alinei Bica: Cum va fi afectată imaginea DIICOT pe plan extern și cine va conduce Direcția

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel