Urmărește emisiunea live


Criza din Ucraina. Senatorul SUA John McCain: Mi-e rușine cu țara mea

Senatorul american John McCain, un avocat înflăcarat al înarmării Ucrainei, a declarat că îi este rușine cu țara sa, reticentă în fața opțiunii trimiterii de arme defensive trupelor Kievului.

"Este un capitol rușinos. Îmi e rușine cu țara mea. Îmi e rușine cu președintele meu. Și îmi este rușine cu mine", a spus republicanul pentru CBS.

John McCain, candidat la prezidențialele din 2008, pledează puternic pentru livrarea de arme Ucrainei. Senatorul nu s-a ferit niciodată de cuvinte dure când a vorbit despre criza din Ucraina, la un moment dat comparându-l pe Vladimir Putin cu Adolf Hitler.

"Sincer, este groaznic. Ucrainenii nu cer trupe terestre americane. Nu despre asta vorbim. Cer arme pentru autoapărare. Sunt măcelăriți. Și echipamentul armatei este făcut praf. Ți se rupe inima", a declarat McCain.

Secretarul american de Stat, John Kerry, a declarat sâmbătă că Statele Unite ale Americii și Marea Britanie cântăresc noi sancțiuni împotriva Rusiei, deoarece separatiștii au eșuat în a implementa al doilea armistițiu semnat la Minsk.

General NATO, avertizare fără precedent cu privire la Rusia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel