Criza din Spania a ajuns la Curtea Regală. Ginerele regilor își caută de lucru

Urdangarin
Urdangarin

Ginerele regilor

Avocatul lui Urdangarín a spus că ducelui de Palma îi este greu să facă față ratelor lunare ale ipotecii și de aceea îți caută un loc de muncă. Pascual Vives nu a amintit însă nimic despre presupușii 80.000 de euro pe care Urdangarín îi mai are în cont. "Avem încredere că va reuși să plătească", a mai spus avocatul ducelui, adăugând că nu se va ajunge la evacuare din cauza neplății ipotecii.

Imobilul în discuție se află în cartierul Pedralbes din Barcelona și a fost cumpărat de Ińaki Urdangarin și soţia lui, infanta Cristina, în 2004. Cuplul a plătit 5,8 milioane de euro pentru palatul de peste 600 de metri pătrați, cu trei etaje și construit pe o suprafață de peste 2.000 de metri pătrați, într-o zonă privilegiată a orașului.

În luna ianuarie, judecătorul care cercetează cazul Noos, în care ducele de Palma este inculpat pentru deturnare de fonduri, a decis punerea sub embargou a proprietăților lui Urdangarin. Motivul a fost că ducele nu a putut plăti cauțiunea de 8,1 milioane de euro și, conform declarației de avere, Ińaki Urdangarin deține jumătate din acest palat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel