Criză citostatice. Bogdan Tănase, managerul Institutului Oncologic, amenințări la adresa fostei conduceri. Gâdea: Doamna doctor a fost terorizată

Bogdan Tănase, managerul Institutului Oncologic București
Bogdan Tănase, managerul Institutului Oncologic București

Bogdan Tănase, managerul Institutului Oncologic, ar fi amenințat-o pe Lidia-Anca Kajanto, fostul manager al institutului, după ce s-a aflat că bolnavii de cancer au rămas fără tratament de peste zece zile.

"Vreau să informez, aici, public, să ştie şi domnul Tănase, că eu am dat acele documente la presă. Eu, Cezar Irimia. Și îmi asum!", a spus medicul Cezar Irimia, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Vă spun ceva ce am aflat de la medicii de acolo. Doamna doctor, cea care a condus înainte Institutul Oncologic, a fost terorizată. A fost ameninţată. I-a zis: "Ai dat la Antena 3 ca să dai în mine". I-au luat chiar şi locul de parcare. A ameninţat-o în mod repetat. Domnule manager, aş vrea să vă spun ceva. Ameninţarea este o faptă penală. Ce aţi făcut dumneavoastră este penal", a spus Mihai Gâdea.

Dr Bogdan Tănase a fost numit, în martie, de Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, în funcția de manager al Institutului Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu din București. Anterior, acesta a ocupat funcția de director medical al spitalului. 

Vezi și: Omul pus de Voiculescu să trateze bolnavii de cancer, dispreț nemăsurat după ce i-a lăsat fără pastile: O întârziere de 7 zile nu este un capăt de țară. Cancerul nu este o urgență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel