Cristina Trepcea răspunde ATACULUI lansat de Narcisa Iorga

Marți, ședința CNA care ar fi trebuit să aibă loc, fiind prima după 19 zile, a fost anulată din lipsă de cvorum. 

VEZI ȘI: Carmen Brumă, apariție încântătoare la Antena Stars

Narcisa Iorga a spus că Răsvan Popescu și Christian Mititelu sunt în concediu de odihnă, dar Cristina Trepcea trebuia să fie prezentă marți la ședința CNA. Narcisa Iorga spunea că este vorba despre un tertip când, de fapt, Cristina Trepcea era, de asemenea, în concediu.

"Din câte știu eu, doar Răsvan Popescu și Christian Mititelu sunt în concediu de odihnă, Cristina Trepcea trebuind să fie prezentă azi. N-a venit. E un tertip. Să fie ședința la limita cvorumului, știind că eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea am anunțat încă din 2 iulie că nu vom mai participa la ședințele CNA la care va participa Laura Georgescu", a spus Narcisa Iorga.

Contactată de DC News, Cristina Trepcea a zis că astăzi, marți, a fost ultima ei zi de concediu, în jurul orei 17.00, fiind la Aeroport.

"Îmi pare foarte rău, dar eu am avut concediu inclusiv astăzi. Eu sunt acum la Aeroport, abia am coborât din avion. Exact în acest moment mi-am deschis telefonul. Doamna Narcisa Iorga greșește. Mă bucur că sunt în atenția ei. Știți cât de ușor era de aflat dacă sunt în concediu? Pui o întrebare la secretariat și afli, dacă ai intenții bune", a spus Cristina Trepcea pentru DC News.

De asemenea, întrebată dacă consideră că Laura Georgescu ar trebui să-și dea demisia, Cristina Trepcea a adăugat: "Nu vreau să fac niciun comentariu legat de acest subiect. Spun doar că demisia este un act unilateral, iar decizia aparține fiecăruia".

VEZI ȘI: Ședința CNA, anulată! Ultima a fost pe 19 iunie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel